Lagu kucoba coba melempar manggis untuk

Lirik Lagu Campursari Cucak Rowo - Didi Kempot Kucoba coba melempar manggis Manggis kulempar mangga kudapat, Kucoba coba melamar gadis Gadis kulamar janda kudapat Iki piye iki piye iki piye Wong tuwo rabi perawan, Prawane yen bengi nangis wae, Amargo wedi karo manuke Manuke manuke cucak rowo, Cucak rowo dowo buntute Buntute sing akeh wulune. Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Cucak Rowo. Intro: C F C G C.. C kucoba coba melempar manggis G manggis kulempar mangga kudapat C F kucoba coba melamar gadis . Lirik Lagu Dangdut / Lagu Jawa dan Kunci Gitar / Kord / Chord Didi kempot - Cucak Rowo A D A E A D E A A Kucoba coba melempar manggis E Manggis kulempar.

Lagu kucoba coba melempar manggis untuk

[PUNIQGOOGLESNIPMIX-8

Watch Now Lagu Kucoba Coba Melempar Manggis Untuk

CUCAK ROWO REMIX, time: 17:16
Tags: Behringer cmd 4a traktor mappingBayesian data analysis pdf ebook, Msd f-19 stealth fighter , Lagu tika dinihari devotees suffix Chord Kunci Gitar Didi Kempot - Cucak Rowo. Intro: C F C G C.. C kucoba coba melempar manggis G manggis kulempar mangga kudapat C F kucoba coba melamar gadis . Kucoba coba melempar manggis Manggis kulempar mangga kudapat, Kucoba coba melamar gadis Gadis kulamar janda kudapat Iki piye iki piye iki piye Wong tuwo rabi perawan, Prawane yen bengi nangis wae, Amargo wedi karo manuke Manuke manuke cucak rowo, Cucak rowo dowo buntute Buntute sing akeh wulune, Yen digoyang ser-ser aduh enake Jamane jamane. Lirik Lagu Dangdut / Lagu Jawa dan Kunci Gitar / Kord / Chord Didi kempot - Cucak Rowo A D A E A D E A A Kucoba coba melempar manggis E Manggis kulempar. Lirik Lagu Campursari Cucak Rowo - Didi Kempot Kucoba coba melempar manggis Manggis kulempar mangga kudapat, Kucoba coba melamar gadis Gadis kulamar janda kudapat Iki piye iki piye iki piye Wong tuwo rabi perawan, Prawane yen bengi nangis wae, Amargo wedi karo manuke Manuke manuke cucak rowo, Cucak rowo dowo buntute Buntute sing akeh wulune.

Share

0 thoughts on “Lagu kucoba coba melempar manggis untuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *